Odamız Çay Kanun Taslağı ve Zararlı Kelebek Konularını Görüşmek İçin Ankara’da

Kategori : Manset - Etiketler : - Tarih : 17 Ağustos 2016

Rize Ziraat Odası Başkanı Nevzat PALİÇ, Meclis Başkanı Hasan DİLSİZ, Başkan Vekili Recep KUK, Meclis Üyemiz Mehmet Ali BEKTAŞOĞLU ve İyidere Ziraat Odası Başkanı Recep Ali ÇELİK ‘in içinde bulunduğu heyetimiz Ankara’da çay kanun taslağı ve Ricania simulans(“Zararlı Kelebek”) üzerine görüş, öneri ve taleplerimizi içeren bir dizi ziyarette bulundu. Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk ÇELİK, Türkiye Ziraat Odaları Birliği Başkanı Şemsi BAYRAKTAR, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Müsteşarı Dr. Nusret YAZICI ve Rize Milletvekilimiz Hasan KARAL ile bir takım görüşmelerde bulundu.

Sy. Bakanımıza sunulan Ricania simulans(“Zararlı Kelebek”) dosyası indir.

Sy. Bakanımıza sunulan Çay Kanun Taslağı için önermeler dosyası indir.