Nevzat Paliç U.Ç.K Yönetiminde

Kategori : Haberler - Etiketler : - Tarih : 17 Mart 2015

yas_cay_aliminda_ureticinin_istedigi_fiyat13668046590_h1018136Ulusal Çay Konseyi’nin 5.Olağan Genel Kurul Toplantısı 29 Mart 2013 tarihinde Cuma günü saat:14.00’da Rize Ticaret Borsası’nda yapıldı.Konuşmaların ardından yetkili organların seçimine geçildi. Konsey’i oluşturan 4 alt grupta yapılan seçimlerde, her gruptan ikişer üye Konsey yönetimine seçildi. 3 grupta iki aday oybirliği ile seçilirken, Tarım Alt Grubunda iki kişilik yönetim kurulu üyeliği için 3 aday çıkınca, heyecanlı bir seçim yaşandı. Rize Ziraat Odası Başkanı Nevzat PALİÇ, Derepazarı Ziraat Odası Başkan Yardımcısı İsmail ALBAYRAK ve Pazar Ziraat Odası Başkanı Nurettin İNCE’nin yarıştığı seçimde; 10 oy alan Nevzat Paliç ile 6 oy alan İsmail Albayrak Konsey yönetimine seçilirken, Pazar Ziraat Odası Başkanı Nurettin İnce 5 oyda kaldı.