Duyuru: Tarımsal Yayım ve Danışmanlık Sınavı 27 Nisan 2019 Tarihinde Yapılacaktır.

Kategori : Duyurular - Etiketler : - Tarih : 01 Mart 2019

Tarımsal Yayım ve Danışmanlık Hizmetlerinin Düzenlenmesine Dair Yönetmelik ve Tarımsal Yayım ve Danışmanlık Sınavı Uygulama Esasları kapsamında: 2019 yılı Tarımsal Yayım ve Danışmanlık Sınavı 27 NİSAN 2019 tarihinde Ankara İlinde Gazi Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (GAZİSEM) tarafından belirlenen yerlerde düzenlenecektir.

Tarımsal Yayım ve Danışmanlık Sınavı Uygulama Esaslarının 7 nci maddesi hükümleri doğrultusunda (Sınava Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı ve lise, ön lisans ve lisans düzeyinde tarımsal alanda mezun olmuş kişiler.) sınava girecek adaylar Uygulama Esaslarının 9 uncu Maddesinde belirtilen belgeler ile birlikte 01-13 Mart 2019  tarihleri arasında İl Tarım ve Orman Müdürlüklerine, kamu merkez birimlerinde görevli kişiler Uluslararası Tarımsal Eğitim Merkezi (UTEM)’ne başvurmaları gerekmektedir.

Ayrıntılar için: Tıklayınız