Ankara’daki hain saldırı

Kategori : Duyurular, Manset - Etiketler : - Tarih : 19 Şubat 2016

Ülkemizin huzurunu ve beraberliğini bozmaya yönelik her türlü hain saldırıları, terör’e destek veren kirli elleri şiddetle kınıyoruz. Yaşanan terör olayında hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifa ve yakınlarına sabır dileriz.

Rize Ziraat Odası Başkanı Nevzat PALİÇ

Resim_1313230779

maxresdefault

Türkiye Ziraat Odaları Birliği Genel Başkanı Bayraktar :

-Ankara’daki alçak saldırı…

-TZOB Genel Başkanı Bayraktar: -“Ankara’da alçakça ve kalleşçe düzenlenen terör saldırısını lanetliyorum”-“Ülkemiz bir süredir terör odaklarının saldırılarının hedefi konumundadır. Milletiyle, devletiyle, tarihiyle büyük bir ülke olan ülkemizi bu saldırılar asla yıldıramaz”-“Saldırıyı düzenleyen ve düzenletenlerin kanlı hesapları, her zaman olduğu gibi boşa çıkaracaktır”-“Teröre karşı tüm vatandaşlarımız ortak bir duruş sergilemeli, birlik ve beraberlik içinde hareket etmeli, bütünlüğünü bozmamalıdır”-“Hain saldırıda hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, ailelerine, Silahlı Kuvvetler camiamıza ve milletimize başsağlığı, yaralılara acil şifalar diliyorum”
 Ankara – 18.02.2016 – Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, Ankara’da alçakça ve kalleşçe düzenlenen terör saldırısını lanetlediğini bildirerek, “Ülkemiz bir süredir terör odaklarının saldırılarının hedefi konumundadır. Milletiyle, devletiyle, tarihiyle büyük bir ülke olan ülkemizi bu saldırılar asla yıldıramaz” dedi.Bayraktar, yaptığı yazılı açıklamada, şehit haberlerinin bütün milleti üzüntüye boğduğunu ve yürekleri dağladığını belirtti. Terörün kanlı yüzünü bir kez daha dün akşam Ankara’da gösterdiğini bildiren Bayraktar, şunları kaydetti:“Ankara’da Türk Silahlı Kuvvetlerimizin personelini taşıyan servis araçlarına yönelik alçakça ve kalleşçe düzenlenen terör saldırısını lanetliyorum. Ülkemiz bir süredir terör odaklarının saldırılarının hedefi konumundadır. Milletiyle, devletiyle, tarihiyle büyük bir ülke olan ülkemizi bu saldırılar asla yıldıramaz. Saldırıyı düzenleyen ve düzenletenlerin kanlı hesapları, her zaman olduğu gibi boşa çıkaracaktır. Teröre karşı tüm vatandaşlarımız ortak bir duruş sergilemeli, birlik ve beraberlik içinde hareket etmeli, bütünlüğü bozmamalıdır.Hain saldırıda hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, ailelerine, Silahlı Kuvvetler camiamıza ve milletimize başsağlığı, yaralılara acil şifalar diliyorum.”

TZOB Haberler